Home Донације за Централно грејање

Донације за Централно грејање

20171011 113657

Од донатора Црквена Општина Босилеград, Саборни храм Рођења Пресвете Богородице у Босилеграду, добили су донацију у виду Котла за централно грејање цркве и пароихијског дома са службеним просторијама. Компледту котларницу са свом опремом исти донатор ће исфинансирати у најкраћем року.

Хвала донатору на изказаној љубави према нашој Светој Цркви, ми смо у обавези да се увек молимо за њега и његову породицу,као што смо у обавези да се молимо за сваког члана Наше Свете Цркве.

Подсећамо да изградњу централног грејања Саборног храма у Босилеграду можете донирати према својој жељи и могућности: у новцу, у раду, у матријалу, у извођењу дела радова, итд.

Новац можете уплатити:

  • на жиро рачун 205-87288-27, прималац: Црквена општина Босилеград, сврха уплате : донација за централно грејање
  • код благајника ЦОУО ЦО Босилеград
  • код свештеника Црквене општине Босилеград оца Зорана Стојанова (066-888-71-52)

За сваку уплату уредно добијате признаницу.

Сваки донатор биће споменут на проскомидији за здравље и прочитан после сваке Свете Литургије пред верним народом, једино ако донатор изричито то нежели.

За сваку уплату коју будете донирали за изградњу Централног грејања добићете признаницу и након завршетка изградње све Ваше досадашње уплате током претходног периода ће бити исказане у збирном износу за који ће сваки дародавац, односно породица, добити специјалну захвалницу од стране ЦОУО ЦО Босилеград, а имена породица ће бити истакнута на видном месту у Припрати цркве као приложник – донатор.

Свако од Вас најбоље зна своје могућности и сваки прилог је за нас веома значајан и сваки приложник веома поштован због свога дела.
С Божјом помоћу !

20171011 113501

ЦРКВЕНА ОПШТИНА БОСИЛЕГРАД