Home Прилози за изградњу централног грејања у Саборној цркви у Босилеграду

Прилози за изградњу централног грејања у Саборној цркви у Босилеграду

20170820 175714

Драги парохијани, Бусиловци и они који сте од Босилеград,

Поштована родбино и пријатељи,

Браћо и сестре у Христу,

овим путем Вам се обраћамо са великом и конкретном молбом да донирате новчана средства према Вашим могућностима за изградњу Централног грејања за Саборни храм Рођења Пресвете Богородице У Босилеграду и комплетан Парохијски дом. 

Пројекат је урађен и висина потребних средстава је 2.044.000,00 динара.

Нема потребе да се трудимо да Вам објашњавамо како је слижити Свету Литургију на – 25 степени целзијусових, а служили смо увек,  Хвала и Слава Господу што нам подари снаге да и у оваквим екстремним условима Служимо Свете Литургије.

20170820 175822

Новац можете уплатити на жиро рачун : 205-87288-27, прималац- Црквена општина Босилеград, сврха уплате- донација за централно грејање или Ваш прилог убацити у кутију која ће посебно бити постављена за ту намену или директно пароху или благајнику за шта добијате уредно признаницу.

Сваки донатор биће споменут на проскомидији за здравље и прочитан после сваке Свете Литургије пред верним народом, једино ако донатор изричито то нежели.

За сваку уплату коју будете донирали за изградњу Централног грејања  добићете признаницу и након завршетка изградње  све Ваше досадашње уплате током претходног периода  ће бити исказане у збирном износу за који ће сваки дародавац, односно породица, добити специјалну захвалницу од стране ЦОУО ЦО Босилеград, а имена породица ће бити истакнута на видном месту у Припрати цркве  као приложник – донатор.

Свесни смо да су времена тешка, али и у тежим временима и историјским тренутцима наши братственици нису напуштали своју веру и свој завичај, нити су губили снагу и љубав према заједничким вредностима , нашој цркви и ближњем свом. 

Свако од Вас најбоље зна своје могућности и сваки прилог је за нас  веома значајан и сваки приложник веома поштован због свога дела.

С Божјом помоћу !                                                                                         

ЦРКВЕНА ОПШТИНА БОСИЛЕГРАД